Ice background splash

Prijzen & Openingstijden

Om het aantal bezoekers van het IJsbeelden Festival goed te kunnen reguleren wordt er gebruik gemaakt van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaalt u zelf de tijd (tijdslot) waarin u wilt binnenkomen. Als het tijdslot vol zit dan kunnen er niet meer bezoekers bij. Op deze manier wordt grote drukte vermeden. Het tijdslot bepaalt alleen hoe laat u naar binnen kunt, u bepaalt zelf hoelang u verblijft in de vrieshal.

 

 

 

Ticketprijzen
 • Kassa
  Online*
 • Kinderen t/m 3 jaar
  €0
  €0
 • Kinderen 4 t/m 10 jaar
  €14,50
  €13,25
 • Volwassenen
  €**20,50
  €*vanaf 17,50

* Tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie en in de weekenden bedraagt de online toegangsprijs € 18,50. Buiten deze momenten om is de toegangsprijs €17,50.

 

**Op de dag zelf kunt u alleen kaarten kopen conform de kassaprijs (€ 20,50). U kunt dan geen online kaarten meer kopen.

 

De online ticketprijzen zijn excl. €0,95 transactiekosten (administratiekosten & tijdslot-kosten) per ticket.

 

Met een online-ticket bent u altijd van een entree verzekerd! Als u aan de deur een ticket koopt dan loopt u het risico dat het tijdslot vol zit. U moet dan wachten op een volgend (vrij) tijdslot.

Openingstijden

In de periode 16 december t/m 25 Februari:
Dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. (Als u kaarten in het tijdslot 16.45 uur- 17.00 uur heeft gekocht blijven wij net zo lang open tot u tevreden naar huis gaat).

LET OP: Vabaf zaterdaf 10 februari tot aan zondag 25 februari zijn wij dagelijks al om 09.00 geopend. 

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u in uw gekozen tijdslot het IJsbeelden Festival kunt betreden, u kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.

 

Let op: u betreedt het IJsbeelden Festival op eigen risico.