Van zaterdag 18 december 2021 tot en met zondag 6 maart 2022 strijkt, het IJsbeelden Festival, een adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

De IJsselhallen wordt in de kerstperiode van 18 december 2021 t/m 3 januari 2022, omgetoverd tot een gezellig winterterras. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaale playground gecreëerd. Een playground met gratis kermisattracties. Een Amerikaanse schoolbus brengt u na het bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival gratis naar de binnenstad van Zwolle. Wilt u echter te voet naar de binnenstad dan kan dat ook, het is maar 10 minuten lopen. U kunt uw auto gewoon laten staan op de parkeerplaats van de IJsselhallen, het parkeertarief is gelidig tot 24.00 uur.

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en met het vermogen om je smaakpapillen maximaal culinair te prikkelen.