Waanders in de Broeren

Waanders in de Broeren de mooiste boekenwinkel van Nederland

40 internationale ijskunstenaars wekken tijdens het IJsbeelden festival het thema “Wereldberoemde Verhalen” in ijs- en sneeuwbeelden tot leven. Deze “Wereldberoemde Verhalen” zijn afkomstig uit boeken van veelal wereldberoemde schrijvers. 

In Waanders In de Broeren, de mooiste boekenwinkel van Nederland worden de boeken die de ijskunstenaars op het IJsbeelden Festival hebben uitgebeeld, centraal ten toon gesteld en te koop aangeboden.

Verwonderen en ontdekken bij Waanders in de Broeren

Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekwinkel; het is een ongekende wereld waarin je verrassend kunt winkelen. Je kunt lekker eten en drinken in onze brasserie of genieten van een lezing, concert of tentoonstelling.

De voormalige Broerenkerk in Zwolle is na een ingrijpende verbouwing het kloppend hart geworden voor boek, design, kunst, lekker eten, concert en theater.

Waanders In de Broeren wil haar bezoekers blijvend verrassen; niet alleen met een steeds wisselende boekencollectie. Waanders In de Broeren zet ook in op een continu veranderend assortiment luxe schrijfwaren, kook-, kinder-, reis- en tuinaccessoires, en seizoenartikelen. En natuurlijk de smaakvol ingerichte brasserie waar we u graag een heerlijk ontbijt serveren, maar waar ook kan worden genoten van een (h)eerlijke lunch met regionale producten, of van een kop koffie of een gul glas.

Nieuwsgierig hoe Waanders in de Broeren er uit ziet? Bekijk dan hier de 360 graden film van Waanders in de Broeren.

Elk bezoek is een avontuur in een van de mooiste boekwinkels van Nederland!

 

Kijk ook op de website: Waanders in de Broeren:

 

Adresgegevens:

Achter de Broeren 1-3
8011 VA Zwolle
T (038) 4215392