Restaurants in Zwolle

Maak jouw dagje uit naar Zwolle nog lekkerder en bezoek één van de heerlijk onderstaande restaurants of maak gebruik van het gezellige Stappen & Happen arrangement.

Stappen & Happen

Via een aantal wandelroutes wandel je van restaurant naar restaurant om daar een lekker vorkje mee te pikken. Als je zin hebt in een wandelingetje langs de mooiste highlights van Zwolle dan kan dit, maar het hoeft natuurlijk niet. Ook handig: bij slecht weer zitten de restaurants lekker dicht bij elkaar.

Bij elk restaurant kun je kiezen uit een aantal gerechten (vlees, vis en vegetarisch)
Dieetwensen? Geen probleem, geef het aan bij je boeking dan kunnen de restaurants er rekening mee houden.
Qua drankjes kun je kiezen uit koffie/thee, bier, fris en huiswijn. Andere of meer drankjes zijn mogelijk en dienen ter plekke afgerekend te worden.

Boek hier het Stappen & Happen arrangement

Bokkers te buiten

Martijn Bokkers en Nicole van Sonsbeek staan samen aan het roer van Bokkers te buiten. Voor dit koppel staat Bourgondisch voor genieten. Genieten van de gerechten, bijzonder(e) bijpassende wijnen. Genieten van het gezelschap en genieten van het moment.

Speciaal voor de bezoekers van het IJsbeelden Festival serveren zij door de week op maandag, woensdag en donderdag een 3 gangen A la Chef menu met ruim 30% korting van € 37,50 voor € 25,00

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren zij specaal voor de IJsbeelden Festival bezoekers een lunch voor maar € 12,50 (Soep van de dag en een heerlijk broodje zalm/ geitenkaas of pulled beef).

Neem uw entreekaart (op uw telefoon kan ook) mee naar dit gezellige restaurant  en profiteer van deze smakelijke korting!

Reserveer via onderstaande link:

Bokkers te buiten

't Pannenkoekenschip

De bemanning van 't Pannenkoekenschip heet u van harte welkom aan boord van het meest gezellige familierestaurant van Zwolle. Al meer dan 30 jaar worden hier de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken van Zwolle geserveerd.

Op vertoon van uw entreekaart krijgt u een kinderijsje gratis (max. 2 per gezeldschap).

't Pannenkoekenschip

McDonalds

Met vestigingen in Zwolle, Kampen en Heerde moet het vinden van een McDonalds in de buurt van het IJsbeelden Festival geen probleem zijn. Als u uw entree-ticket van het IJsbeelden Festival laat zien bij de McDonalds Zwolle, Kampen of Heerde ontvangt een heerlijk softijsje, helemaal voor niets!

McDonalds restaurants

De Buik van Parijs

BIENVENUE, WELKOM!

Wilt u lekker eten tegen een betaalbare prijs? Dan bent u van harte welkom bij Bistro de Buik van Parijs. Een gezellige ‘non-nonsense’ bistro aan de rand van het centrum. Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival kunt u genieten van een 3-gangen menu voor €27,50 p.p. in plaats van €32,50 p.p. De Bistro ligt op 5 minuten loop afstand van het Nederlands IJsbeelden Festival.

Voor meer informatie en/of reserveren klikt u op onderstaande link.

De Buik van Parijs

Chinees Restaurant Sozing

China is en groot land, met veel verschillende klimaten, regionale voedselbronnen en culturen. Hierdoor kan China niet worden onderverdeeld in één keuken. Restaurant Sozing is een Chinees restaurant die al deze variaties biedt. Voor bezoekers van het Nederlands IJsbeelden Festival is er een speciaal 4-gangen menu in prijs verlaagd. Op vertoon van uw entreebewijs betaald u voor het 4 gangenmenu maar € 25,00 i.p.v. € 31,95.

Voor meer informatie en/ of reserveren klikt u op onderstaande link.

Sozing

Bistro Pampus

De R-IJS door de tijd gaat verder bij Bistro Pampus in Zwolle. Een special arrangement samengesteld om op te warmen, te genieten en om te smelten. Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival kunt u genieten van een 3-gangen menu voor €25,00 p.p.

Voor meer informatie en/of reserveren kijk op:

Bistro Pampus

Ingeburgerd

Burgers voor de hele familie

Bij Ingeburgerd eet je lekker casual. Of je nu groot, klein, carnivoor, vegetarisch of allergisch bent: bij ons vind je altijd iets waar je blij van wordt. Bio-burgers, maar ook ander lekkers. Elke dag vers. Kom naar het gezelligste plein van Zwolle en geniet.

Speciaal voor alle 'TIJD-rIJsigers' is er een arrangement samen gesteld! Bekijk de website van Ingeburgerd en reserveer!

Ingeburgerd BaiYok Stadscafé Blij De Hap en Tapkamer Bistro De Zoete Inval De Belgische Keizer Coperto Restobar Kletsen & Proeven De Vlaamse Hoogmis