Restaurants in Zwolle

Maak jouw dagje uit naar Zwolle nog lekkerder en bezoek één van de heerlijk onderstaande restaurants of maak gebruik van het gezellige Stappen & Happen arrangement.

Bokkers te buiten

Martijn Bokkers en Nicole van Sonsbeek staan samen aan het roer van Bokkers te buiten. Voor dit koppel staat Bourgondisch voor genieten. Genieten van de gerechten, bijzonder(e) bijpassende wijnen. Genieten van het gezelschap en genieten van het moment.

Speciaal voor de bezoekers van het IJsbeelden Festival serveren zij door de week op maandag, woensdag en donderdag een 3 gangen A la Chef menu met ruim 30% korting van € 37,50 voor € 25,00

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren zij specaal voor de IJsbeelden Festival bezoekers een lunch voor maar € 12,50 (Soep van de dag en een heerlijk broodje zalm/ geitenkaas of pulled beef).

Neem uw entreekaart (op uw telefoon kan ook) mee naar dit gezellige restaurant  en profiteer van deze smakelijke korting!

Reserveer via onderstaande link:

't Pannenkoekenschip

De bemanning van 't Pannenkoekenschip heet u van harte welkom aan boord van het meest gezellige familierestaurant van Zwolle. Al meer dan 30 jaar worden hier de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken van Zwolle geserveerd.

Op vertoon van uw entreekaart krijgt u een kinderijsje gratis (max. 2 per gezeldschap).

McDonalds

Met vestigingen in Zwolle, Kampen en Heerde moet het vinden van een McDonalds in de buurt van het IJsbeelden Festival geen probleem zijn. Als u uw entree-ticket van het IJsbeelden Festival laat zien bij de McDonalds Zwolle, Kampen of Heerde ontvangt een heerlijk softijsje, helemaal voor niets!

De Buik van Parijs

BIENVENUE, WELKOM!

Wilt u lekker eten tegen een betaalbare prijs? Dan bent u van harte welkom bij Bistro de Buik van Parijs. Een gezellige ‘non-nonsense’ bistro aan de rand van het centrum. Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival kunt u genieten van een 3-gangen menu voor €27,50 p.p. in plaats van €32,50 p.p. De Bistro ligt op 5 minuten loop afstand van het Nederlands IJsbeelden Festival.

Voor meer informatie en/of reserveren klikt u op onderstaande link.

BaiYok Thais restaurant

BaiYok is op 20 januari 2004 geopend door Paul van der Helm en Yaowanuch Arpamo. Samen hebben zij een stukje Thailand op de Diezerpoortenplas in Zwolle neergezet en willen graag bewijzen dat alleen al het Thaise eten een reis naar het prachtige land van de glimlach meer dan de moeite waard is. 

Chinees Restaurant Sozing

China is en groot land, met veel verschillende klimaten, regionale voedselbronnen en culturen. Hierdoor kan China niet worden onderverdeeld in één keuken. Restaurant Sozing is een Chinees restaurant die al deze variaties biedt. Voor bezoekers van het Nederlands IJsbeelden Festival is er een speciaal 4-gangen menu in prijs verlaagd. Op vertoon van uw entreebewijs betaald u voor het 4 gangenmenu maar € 25,00 i.p.v. € 31,95.

Voor meer informatie en/ of reserveren klikt u op onderstaande link.