Wandel naar het centrum!

Bezoek na het IJsbeelden Festival ook  de mooie oude Hanzestad Zwolle. Indien u met de auto bent gekomen dan kunt u uw auto het best laten staan op het parkeerterrein van de IJsselhallen. Het parkeertarief is geldig tot 24.00 uur. Het centrum is slechts 10 minuten lopen vanaf het Nederlands IJsbeelden Festival.

Looproute: 

Als u met uw neus richting de hoofdingang van de IJsselhallen staat dan loopt u naar rechts. U loopt door tot de Jumbo die u passeert aan de linderkant, u loopt dan langs de Rabobank. Bij de weg aangekomen gaat u naar links. Vervolgens steekt u de brug over naar rechts. U bent aangekomen in het centrum. Veel plezier!

Tip: U kunt ( als u een paar honderd meter lopen wil besparen) na uw bezoek aan het IJsbeelden Festival ook met uw auto richting de Jumbo rijden. U verplaatst dan uw auto op dezelfde parkeerplaats gewoon wat dichter bij de Jumbo.

 

Van 14 december tot en met 1 maart rijdt er ook een gratis Amerikaanse schoolbus, genaamd de Zwolle Express, om u vanaf het centraal station naar het Nederlands IJsbeelden Festival te brengen. De bus rijdt daarna ook door naar het centrum.