Gratis naar het Herman Brood museum

GRATIS? Ja, geheel gratis! Op vertoon van uw toegangsbewijs van het IJsbeelden Festival, die u online gekocht heeft op deze website, krijgt u gratis toegang (voor één persoon) tot het Herman Brood Museum. Deze gratis uitnodiging staat ook op uw ticket vermeld. Reserveren is niet nodig en ook niet mogelijk.

 

Deze actie is geldig tussen 17 december t/m 5 maart 2023.

Het Herman brood Museum is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur t/m 16.30 uur.

Adres:

Blijmarkt 21, 8011 ND, Zwolle (tegenover Museum de Fundatie).

Met € 4,00 korting naar Museum De Fundatie

Tegenover het Herman Brood Museum staat het bijzondere gebouw van Museum de Fundatie. Toon uw entreeticket van het IJsbeelden Festival bij de kassa van De Fundatie en ontvang € 4,00 korting op de entree van dit landelijk bekende museum.

 

Deze actie is geldig tussen 17 december t/m 5 maart 2023.

Museum De Fundatie is geopend op van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur t/m 17.00 uur. Op zaterdag van 11.00 uur t/m 21.00 uur.

Adres:

Blijmarkt 20, 8011 NE, Zwolle.

Gratis ijsje bij Mac Donalds Zwolle, Kampen, Heerde

Nog niet genoeg gehad van de kou? Op vertoon van uw toegangsbewijs van het IJsbeelden Festival, die u online heeft gekocht op deze website, ontvangt u een gratis ijshoorn bij McDonald's Heerde, Kampen en Zwolle. Deze actie staat ook op uw ticket vermeld. 

Deze actie is geldig tot twee weken na de geldigheidsdatum van uw ticket.

Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Maximaal 1 ijsje per bon.

Gratis glas chocolademelk bij Electric karting Kobalt (IJsselhallen)

Karten in Zwolle is nog nooit zo uitdagend geweest. In de indoor kartbaan in de IJsselhallen neem je een stap in de toekomst!

De karts zijn volledig elektrisch. Dat betekent een krachtige kart zonder lawaai, zonder sterke geuren en zonder uitstoot.

De hypermoderne karts beschikken over een turboknop waarmee je nog sneller kunt racen! De baan is ongeveer 380 meter lang en bestaat uit meerdere haarspeldbochten en een burg. De karts zelf behalen een topsnelheid van 60 kilometer per uur!

Kijk ook naar de Virtual Reality mogelijkheden bij Kobalt.

Bij de afname van een activiteit binnen Kobalt ontvangt u met uw entreeticket van het IJsbeelden Festival een gratis chocolademelk.

Win een Fisherman's beanie!

Doe mee en win een stoere Beanie van FISHERMAN'S FRIEND.

Hoe kun je winnen?: