Voor €1,- naar het Herman Brood museum

Op vertoon van uw toegangsbewijs van het IJsbeelden Festival, die u online gekocht heeft op deze website, kunt u voor €1,- p.p. naar het Herman Brood Museum. Deze aanbieding staat ook op uw ticket vermeld. Reserveren is niet nodig en ook niet mogelijk.

 

Deze actie is geldig tussen 17 december t/m 5 maart 2023.

Het Herman brood Museum is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur t/m 17.00 uur.

Adres:

Blijmarkt 21, 8011 ND, Zwolle (tegenover Museum de Fundatie).

Met € 4,00 korting naar Museum De Fundatie

Tegenover het Herman Brood Museum staat het bijzondere gebouw van Museum de Fundatie. Toon uw entreeticket van het IJsbeelden Festival bij de kassa van De Fundatie en ontvang € 4,00 korting op de entree van dit landelijk bekende museum.

 

Deze actie is geldig tussen 17 december t/m 5 maart 2023.

Museum De Fundatie is geopend op van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur t/m 17.00 uur. Op zaterdag van 11.00 uur t/m 21.00 uur.

Adres:

Blijmarkt 20, 8011 NE, Zwolle.

Met €1,- korting naar VR bioscoop Zwolle

In de kerstperiode is de VR Bioscoop open in het Academiehuis Grote Kerk in Zwolle. Op vertoon van uw ticket krijgt u €1,- korting op deze bijzonder VR belevingm, die normaliter €6,- p.p. kost incl. popcorn.

 

Tijdens deze dagen wordt de VR kerst animatiefilm The Dream Collector vertoond.The Dream Collector vertelt het verhaal van een oude man en zijn speelse hond die samen leven op een vuilnisbelt, waar ze hun dagen doorbrengen met het sorteren van het afval dat door anderen is achtergelaten. De voorwerpen – een kapotte gitaar, een gescheurde honkbalhandschoen, een leeggelopen voetbal – zijn de overblijfselen van de verlaten dromen van mensen. Met zijn magie repareert de oude man elk stuk “vuilnis” en geeft het ze opnieuw om mensen te vertellen dat ze hun dromen moeten koesteren. Deze prijswinnende VR ervaring is een animatiefilm voor het hele gezin, van jong tot oud.

Gratis ijsje bij Mac Donalds Zwolle, Kampen, Heerde

Nog niet genoeg gehad van de kou? Op vertoon van uw toegangsbewijs van het IJsbeelden Festival, die u online heeft gekocht op deze website, ontvangt u een gratis ijshoorn bij McDonald's Heerde, Kampen en Zwolle. Deze actie staat ook op uw ticket vermeld. 

Deze actie is geldig tot twee weken na de geldigheidsdatum van uw ticket.

Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Maximaal 1 ijsje per bon.

Win een Fisherman's beanie!

Doe mee en win een stoere Beanie van FISHERMAN'S FRIEND.

Hoe kun je winnen?: