Ice background splash

Vraag jouw geliefde tot huwelijk bij het Nederlands IJsbeelden Festival!

Een oproep aan trouwlustige koppels! Wegens het grote succes van afgelopen jaar is het dit jaar ook weer mogelijk om jouw geliefde ten huwelijk te vragen bij het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle!

Vorig jaar hebben honderden mensen zich aangemeld om op hun knie te gaan in de -10 graden Celsius vrieshal. Arnold Spijk en zijn geliefde Irene Polane uit Gasselternijveen, waren toen de gelukkigen. Arnold ging in de bevroren wereld bij Romeo & Julia op zijn knieën en Irene riep volmondig; JA! 

 

Dit jaar begint het aanzoek met een bezoek aan het IJsbeelden Festival. Het thema van dit jaar R-IJS DOOR DE TIJD is opgedeeld in verschillende tijdperken, waaronder de middeleeuwen. Het huwelijksaanzoek vindt plaats bij een echte middeleeuwse ICE BAR!

 

Er wordt op het IJsbeelden Festival slechts één aanzoek mogelijk gemaakt. De organisatie van het IJsbeelden festival is op zoek naar het meest aansprekende verhaal. Wil je jouw geliefde ten huwelijk vragen stuur dan een mail naar info@ijsbeelden.nl onder vermelding van TROUW IN DE KOU met daarbij de reden waarom juist jij je aanzoek wil doen in de kou.