Ga een avondje uit bij Zwolse theaters

Bij Zwolse theaters valt er genoeg te beleven. Er is een ruim aanbod aan show, cabaret, dans en muziek de aankomende tijd. Geniet van De Efteling Musical, Mees Kees, Rapunzel en nog veel meer. Tijd om op te warmen en samen betovert te worden door de mooiste voorstellingen. Kijk op www.zwolsetheaters.nl voor het actuele programma. Hieronder tippen wij alvast drie voorstellingen voor de hele familie.

 

De Efteling Musical 5+ (za 30 december)
Vanuit het Sprookjesbos in de Efteling komen Klein Duimpje, Heks, Wolf, Roodkapje, Assepoester, Draak en vele andere Sprokjesbosbewoners naar Schouwburg Odeon. Zing en dans mee tijdens deze vrolijke, interactieve familie musical en ontdek samen hoe het is om groot of klein te zijn!

 

Pinocchio Effect (wo 28 feb)
Een familievoorstelling voor iedereen van 10 tot 110 jaar vol humor en ernst over iets wat we allemaal doen: liegen! Waarom liegen we eigenlijk en waarover? Deze voorstelling zit vol dans, live video en optredens. De dansers wonen als één familie samen in een huis vol geheime kamers. De familieleden proberen elkaar te manipuleren of te ontsnappen aan de realiteit. Langzaam komen hun leugens en waarheden aan het licht en laten zij hun echte aard zien.

 

Mees Kees op kamp 8+ (zo 28 apr)
Mees Kees komt naar Zwolle! Naast de populaire boekenreeks en filmhits komt Mees Kees eindelijk live de theaterzalen in. Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken! Ga je mee op avontuur?