Ga een avondje uit bij Zwolse theaters

 

Bij Zwolse theaters valt er genoeg te beleven. Er is een ruim aanbod aan show, cabaret, dans en muziek de aankomende tijd. Geniet van Een leuk avondje uit, De regels van Floor en Charlie and the Chocolate Factory. Tijd om op te warmen en samen betovert te worden door de mooiste voorstellingen. Kijk op www.zwolsetheaters.nl voor het actuele programma. Hieronder tippen wij alvast drie voorstellingen voor de hele familie.

Een leuk avondje uit 8+
Of begin het jaar goed met de voorstelling Een leuk avondje uit op 4 januari voor jong en oud. In deze voorstelling lopen emoties hoop op. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan afhangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

De regels van Floor

In het leven van de 11-jarige Floor gaat alles precies volgens plan. Oké, er komt best een grote verandering aan, Floor gaat na de zomervakantie naar de middelbare school, samen met haar grote vriendin Margreet. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan heeft haar vader een verrassing... Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie, komt De regels van Floor nu naar Zwolse theaters! Een geweldige familievoorstelling doorspekt met humor en herkenbare familieproblemen.

Charlie and the Chocolate Factory
Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie, die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn. Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.