Lekker hapje eten?

Wilt u een lekker hapje eten, maar bent u hier niet bekend? Hier een aantal tips op een rij gezet: 

BaiYok

BaiYok is op 20 januari 2004 geopend door Paul van der Helm en Yaowanuch Arpamo. Samen hebben zij een stukje Thailand op de Diezerpoortenplas in Zwolle neergezet en willen graag bewijzen dat alleen al het Thaise eten een reis naar het prachtige land van de glimlach meer dan de moeite waard is. Als het weer het toelaat kunt u bij BaiYok ook terecht op het grote eigen terras aan de stadgracht.

In 2011 is het restaurant uitgebreid met het pand ernaast (voormalig uitzendbureau), waardoor er 20 extra zitplaatsen zijn bijgekomen. Door het weghalen van de tussenmuur en de toename van het aantal ramen is het restaurant veel lichter geworden, wat onze gasten een comfortabel gevoel van ruimte geeft.


Diezerpoortenplas 3
8011 VV Zwolle 
tel. 038 4229882
info@baiyok.nl
www.baiyok.nl

Os en Peper

Houdt u van eten op culinair niveau, zonder al te veel sterallures?
Het gepassioneerde Os en Peper team presenteert u een internationaal georiënteerde cuisine met authentieke Franse flair.

Onze à la carte gerechten vernieuwen we regelmatig voor u. Die veelzijdigheid proeft u ook in ons persoonlijke maatwerk.
Niets is onmogelijk, laat u verrassen.

U vindt Os en Peper aan de Ossenmarkt, aan de voet van de Peperbus, én op de eervolle tweede plaats in de Iens Top 10.
Verdiend? Kom proeven, ú bent bij ons de ster!

http://www.osenpeper.nl/

Ossenmarkt 7-8, 8011 MR Zwolle‎
Tel: (038) 421 19 48
EMAIL: info@osenpeper.nl

Vaca Negra

Op zoek naar een nieuwe uitdaging hebben twee restauranteigenaren met een oprechte passie voor service, kwaliteit en gastvrijheid de handen ineengeslagen om Zwolle kennis te laten maken met een nieuw concept. Met het oog op verrijking van het al uitgebreide culinaire hart van de Zwolse binnenstad is hieruit een hoogwaardige smaakmaker ontstaan in de vorm van het Argentijns Steak & Grill Café: Vaca Negra. Samen met een gepassioneerd en gedreven team van gastheren, -vrouwen en de chefs in de keuken zorgt Vaca Negra voor een  dagje uit dat compleet in het teken staat van de bijzondere en smaakvolle Argentijnse keuken.

https://vacanegra.nl/

Ossenmarkt 9
8011 MR Zwolle
Telefoonnummer: 038 421 4837

Ingeburgerd

Heerlijke eerlijke burgers, een speciaal biertje of goed glas wijn met lekkere happen en zomers lekker toeven op het zonovergoten terras. Ingeburgerd heeft een uitgebreide menukaart met verschillende voorgerechten, anti-burgers en speciale burgers. Uiteraard kan je er ook lekker ‘uitburgeren’ met een uitgebreid zoet dessert, de hollandse glorie met verschillende kazen of koffie met een scheut. Ook voor de lunch opent Ingeburgerd haar deuren.

Naast Ingeburgerd zit haar bezorg- en afhaalrestaurant, Ingeburgerd Express. Het uitgangspunt is simpel: lekker en gezond eten dat wordt thuisgebracht of afgehaald. De menukaart sluit aan bij de trend van gezond en bewust eten, een levensstijl die tegenwoordig voor veel mensen belangrijk is. Ingeburgerd Epress: lekker makkelijk gezond genieten!

http://ingeburgerdzwolle.nl/

Nieuwe Markt 25-26
8011 PG Zwolle
Telefoonnummer 038 - 820 099 4
info@ingeburgerdzwolle.nl

De Buik van Parijs

BIENVENUE, WELKOM!

Wilt U lekker eten tegen een betaalbare prijs, dan bent U van harte welkom bij Bistro De Buik van Parijs in Zwolle.
Een gezellige “no-nonsense” bistro, gelegen aan de rand van het centrum met volop parkeerruimte op het nabij gelegen parkeerdek. Museum de Fundatie, de IJsselhallen en het station bevinden zich op ongeveer vijf minuten loop afstand.

Een etentje bij De Buik van Parijs is dineren in een gezellige Franse sfeer, met een enthousiaste, vriendelijke bediening.
Op onze menukaart staan vooral Franse gerechten. Bij mooi weer kunt U genieten van ons beschutte tuin-terras.

De Buik van Parijs is een bezoekje waard!

http://www.bistrodebuikvanparijs.nl/

Adres: Willemskade 6, 8011 AC Zwolle
Telefoon: 038 423 3225

Las Rosas

Bienvenido a Las Rosas - Grand Café & Tapas Bar Zwolle

Waar Spaanse passie en Zwolse gezelligheid met succes zijn samengesmolten. Geniet van onze authentieke mediterrane gerechtjes en heerlijke, karakteristieke wijnen in een fraaie ambiance, middenin het historische centrum van Hanzestad Zwolle. Las Rosas is dan ook de gelegenheid bij uitstek voor een kwalitatief hoogstaand, maar ook betaalbaar avondje uit. Voor jong en oud, want diversiteit schept gezelligheid. Vraag maar aan de Spanjaarden!

https://www.lasrosas.nl/

Las Rosas - Grand Café & Tapas Bar Zwolle
Rodetorenplein 10-11

8011 MJ Zwolle
Tel: 038 422 422 7
Fax: 038 422 082 9
Email: info@lasrosas.nl

Ghandi

Onze droom om in Zwolle een traditioneel Indiaas restaurant op te zetten is in 2005 werkelijkheid geworden. Wij Masud en Marieke Khan willen de mensen uit Zwolle en omgeving kennis laten maken met en laten genieten van de authentieke Indiase keuken.

Masud Khan, geboren in Bangladesh, heeft het koken geleerd in het restaurant van zijn oom in India. Daarna heeft hij aldaar zijn koksdiploma gehaald. Nadat hij verhuisd is naar Nederland heeft hij zijn kennis toegepast in Nederland, om hiermee zo authentiek mogelijk Indiase gerechten te bereiden. Hierdoor is de smaak gelijk gebleven aan die van de traditionele Indiase gerechten. Het resultaat kunt u ervaren in ons restaurant.

Marieke Khan, zoals de voornaam al aangeeft, geboren in Nederland, is in 1989 getrouwd met Masud. En vanaf dat moment hebben ze hard gewerkt om hun dromen om te zetten in plannen, en die plannen tot werkelijkheid te brengen. Het resultaat is hun grote trots aan de Oude Vismarkt. Een restaurant waar zij al hun inspiratie en vrije tijd in hebben gestopt. 

http://www.gandhizwolle.nl/contact/

Oude Vismarkt 9-A 
8011 TA Zwolle.

Tel. 038 421 9000