GRATIS WORKSHOP IJSBEELDHOUWEN

GRATIS WORKSHOP IJSBEELDHOUWEN VOOR KINDEREN IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Tijdens het grootste ijssculpturen festival van Europa zal er tot en met 5 maart de mogelijkheid zijn voor kinderen (vanaf 6 jaar) om gratis deel te nemen aan een workshop ijscarven. Maar er is meer te doen tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival. Een gezellig en uniek familie-uitje in de krokusvakantie.

Let op donderdag 23 februari zijn wij gesloten wegens de verwachte storm. Kaarten voor deze dag blijven geldig tot en met zondag 5 maart.

WORKSHOP IJSBEELDHOUWEN IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Lekker creatief bezig zijn in de voorjaarsvakantie? Dat kan. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij het Nederlands IJsbeelden Festival op de Arena Boulevard in Amsterdam zuidoost GRATIS deelnemen aan een workshop ijsbeeldhouwen. Na een inspirerende uitleg over ijssculpturen mag je zelf aan de slag met blokken ijs en krijg je de nodige instructies. Je kunt je voorafgaand aan de workshop natuurlijk altijd even laten inspireren in de ijssculpturen hal waar je de meest bijzondere sneeuw- en ijsbeelden ziet. Geef je wel zo snel mogelijk op een stuur een mailtje naar info@ijsbeelden.nl met de volgende gegevens:

  1. Naam
  2. Leeftijd (va 6 jaar)
  3. Welke datum kom je langs?
  4. Welke tijd wil je deelnemen? Kies voor: 11.00 uur, 13.00 uur of 15.00 uur.

De workshop ijsbeeldhouwen vind plaats in de horecatent en niet in de vrieshal. Wel moet je je eigen handschoenen meenemen maar alle beitels, hamers en andere materialen worden door ons verzorgd. De workshop is voor kinderen va 6 jaar. Opgave minimaal 24 uur van te voren, je ontvangt van ons een bevestiging dus geef je snel op want vol=vol. 

LEGO TOREN BOUWEN, GAMEN, SPRINGEN, KNUTSELEN EN DJ

Speciaal voor gezinnen is er in de voorjaarsvakantie, naast de workshop ijscarven, nog veel meer vertier. Zo kunnen kinderen mee bouwen aan een 5 meter hoge LEGO toren*. Een spectaculair bouwwerk van LEGO tot aan het plafond van het horecaterras. Maar er is meer. Zo zijn er spelcomputers om leuke nieuwe games te spelen en voor de kleintjes zijn er kleur en knutselmogelijkheden. En natuurlijk hebben we ook een springkussen om weer even lekker op te warmen als je net in de vrieshal (-10 graden Celcius) met ijssculpturen bent geweest. Het hele feestje krijgt extra sfeer door de swingende muziek van DJ Berry.

 

* De LEGO Toren wordt gebouwd op zaterdag, zondag en woensdag in de Voorjaarsvakantie. De overige activiteiten vinden alle dagen plaats!