Europa's grootste ijssculpturen expositie Nederlands IJsbeelden Festival
10 dec. 2016 t/m 5 maart 2017 AMSTERDAM ZUIDOOST (INMIDDELS GESLOTEN!)

Het Nederlands IJsbeelden Festival is inmiddels gesloten!

NEDERLANDS IJSBEELDEN FESTIVAL

Tot en met 5 maart is het grootste ijssculpturen festival van Europe te bekijken in een 1.500 m² grote vrieshal aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

  • meer dan 100 ijssculpturen, soms tot wel 6 meter hoog
  • 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw
  • gemaakt door 42 van ’s werelds beste ijskunstenaars afkomstig uit 16 landen
  • de mooiste ijskunst gemaakt in een periode van 20 dagen
  • 26 betoverende werelden met als thema: Music Inspires

Een unieke expositie voor de hele familie!

Er is ook een uitgebreid horecaterras waar je kunt genieten van winterse hapjes en drankjes. En tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen om gratis deelnemen aan een workshop ijscarven.

Openingstijden: alle dagen van 10.00 - 17.30 uur.

GRATIS WORKSHOP IJSBEELDHOUWEN VOOR KINDEREN IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Lekker creatief bezig zijn in de voorjaarsvakantie? Dat kan. Kinderen (vanaf 6 jaar) kunnen bij het Nederlands IJsbeelden Festival op de Arena Boulevard in Amsterdam zuidoost GRATIS deelnemen aan een workshop ijsbeeldhouwen. Na een inspirerende uitleg over ijssculpturen mag je zelf aan de slag met blokken ijs en krijg je de nodige instructies. Beitels, hamers en andere materialen worden verzorgd maar neem wel je handschoenen mee. Je kunt je voorafgaand aan de workshop natuurlijk altijd even laten inspireren in de ijssculpturen hal waar je de meest bijzondere sneeuw- en ijsbeelden ziet. Geef je wel zo snel mogelijk op voor de workshop via www.ijsbeelden.nl/vakantie.

Speciaal voor gezinnen is er in de voorjaarsvakantie, naast de workshop ijscarven, nog veel meer vertier. Zo kunnen kinderen mee bouwen aan een 5 meter hoge LEGO toren. Een spectaculair bouwwerk van LEGO tot aan het plafond van het horecaterras. Maar er is meer. Zo zijn er spelcomputers om leuke nieuwe games te spelen en voor de kleintjes zijn er kleur en knutselmogelijkheden. En natuurlijk hebben we ook een springkussen om weer even lekker op te warmen als je net in de vrieshal met ijssculpturen (-10 graden Celcius) bent geweest. Het hele feestje krijgt extra sfeer door de swingende muziek van DJ Berry.

MUSIC INSPIRES

Maak deze winter een ijskoude en onvergetelijke ontdekkingsreis door de geschiedenis van de muziek. Het thema dit jaar is: Music Inspires. Verschillende muziekstijlen, bekende artiesten, Rock ’n Roll, Weense Wals, Reggae, disco, Mozart of Justin Bieber... het komt allemaal langs tijdens de grootste editie ooit van het Nederlands IJsbeelden Festival. 

MAKKELIJK BEREIKBAAR EN VEEL PARKEERGELEGENHEID
Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. Het evenement is dus makkelijk bereikbaar met auto en met openbaar vervoer.

 

TICKETS
Kom met het hele gezin tot en met zondag 5 maart naar het mooiste ijssculpturen evenement van de wereld? Kaartjes kunnen worden gekocht aan de kassa ter plaatse of bestel je tickets online.

Ben je lid van de ANWB? Dan kun je profiteren van een speciale ledenkorting. Neem dus je pasje mee naar de kassa van het evenement!