NEDERLANDS IJSBEELDEN FESTIVAL IN ZWOLLE

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Tot en met zondag 4 maart 2018 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer op de IJsselhallen in Zwolle.

150.000 bezoekers
Na het succes van het Nederlands IJsbeelden Festival in de Amsterdam Arena het afgelopen jaar, keert het festival de komende editie weer terug naar de IJsselhallen in Zwolle. Een goed bereikbare locatie, waar ook veel internationale toeristen de weg zullen weten te vinden naar het grootste ijssculpturen evenement van Nederland. De organisatie verwacht dit jaar meer dan 150.000 bezoekers.

Meer dan 100 ijsbeelden
Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar luidt: ‘Wereldse Verhalen'. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een tentencomplex van meer dan 3.000 m² met een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee creëren ze betoverende themawerelden en meer dan 100 ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. Van Winnie the Pooh, Tarzan, 20.000 mijlen onder water tot verschillende andere wereldse verhalen.

Toegangskaarten voor het festival zijn te koop via www.ijsbeelden.nl of aan de kassa van het evenement.