Vanaf 1 Januari 2017 kun u met de stadspas naar het Nederlands IJsbeelden Festival aan de Arena Boulevard in Amsterdam.
Als u een stadspas heeft dan kun u al voor € 2,50 ( volwassenen) en € 1,00 ( kinderen 4 t/m 10 jr.) een ticket ontvangen bij de kassa van het Nederlands IJsbeelden Festival.
Als de gemeente al weet dat u recht hebt op de Stadspas, dan hebt u rond 27 augustus 2016 automatisch de nieuwe Stadspas ontvangen.

Met de Stadspas naar het Nederlands IJsbeelden Festival

Stadspas aanvragen
Hebt u de Stadspas niet automatisch gekregen, maar denkt u dat u er wel recht hebt op hebt? Dan kunt u op drie manieren een aanvraag doen:

  1. Vul het online formulier Hulp bij laag inkomen in. U logt in met DigiD en hoeft dan geen bewijsstukken mee te sturen. Klik hier: Stadspas aanvragen
  2. Download de pdf.. Print het formulier uit, vul het in, onderteken het en stuur het met een kopie van uw identiteitsbewijs op. Het adres staat op het formulier.
  3. Laat een papieren formulier thuissturen. Klik daarvoor op ‘Aanvraagformulier minimaregeling ontvangen’, vul uw naam en adres in en vink 'Stadspas' aan. U krijgt het formulier dan binnen twee weken in de bus.

Hulp bij uw aanvraag
Hebt u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Ga langs bij een spreekuur Geldzaken bij u in de buurt. U kunt er zonder afspraak binnenlopen. Een schuldhulpverlener of vrijwilliger helpt u. Ook kunt u er gebruikmaken van telefoon en computer. In dit overzicht ziet u waar het dichtstbijzijnde spreekuur is.