RAALTE – De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft, na een uitgebreide audit door TüV Rheinland Nederland, de keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging verstrekt  aan Rosec Security BV.

Beveiliging Nederlands IJsbeelden Festival behaald de drie keurmerken

Wij zijn zeer trots op het behalen van drie keurmerken tegelijkertijd. Een unieke teamprestatie die onze professionele bedrijfsvoering, de structurele kwaliteit van onze gastheren/ gastvrouwen en ons onderscheidende vermogen om een opdrachtgever verder te brengen bij het oplossen van zijn veiligheidsvraagstukken onderschrijft.” aldus Gerco Middelkamp, Commercieel Directeur.

Rosec Security BV is een professioneel beveiligingsbedrijf wat middels inzet van gastheren/gastvrouwen, kennis en techniek totaaloplossingen kan bieden op het gebied van veiligheid waarbinnen optimale gastvrijheid een centrale rol blijft spelen. Zowel op operationeel, tactisch als strategisch gebied heeft Rosec Security BV een ruime ervaring binnen vele disciplines waaronder zorgbeveiliging, objectbeveiliging, educatie & training, consultancy, receptiewerkzaamheden, winkelsurveillance en evenementen.

De keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging zijn een initiatief van de Nederlandse Veiligheidsbranche en tot stand gekomen door de samenwerking met vertegenwoordigers van VBE en VEHB. Keurmerkhouders moeten voldoen aan strikte keurmerkeisen. Door zaken te doen met keurmerkhouders kunnen opdrachtgevers erop vertrouwen dat zaken wordt gedaan met een integere, betrouwbare en professionele organisatie.