De Pathé Arena  is een multiplex-bioscoop in Amsterdam-Zuidoost. De bioscoop bevindt zich aan de ArenA Boulevard 600, grenzend aan de Heineken Music Hall. Deze vestiging is qua aantal zalen en stoelen de grootste bioscoop in Nederland. 14 zalen, zelfbedieningshoreca en maar liefst 3.250 stoelen. In een van de zalen worden ook IMAX-voorstellingen vertoond. De bioscoop ontvangt jaarlijks zo’n 1,4 miljoen bezoekers, waar 120 medewerkers voor klaar staan. Pathé Arena is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en staat midden in het uitgaans- en winkelgebied van de Arena Boulevard.

De Grootste bioscoop van Nederland

Het Nederlands IJsbeelden Festival en Pathé zijn een unieke samenwerking aangegaan. U kunt het Nederlands IJsbeelden Festival en een bioscoopfilm bezoeken voor € 24.00 per volwassenen & € 17.00 per kind(eren)  van 4 t/m 10  jaar. 
Bij de kassa van het Nederlands IJsbeelden Festival kun u een bioscoop-voucher kopen in combinatie met een entreeticket voor het Nederlands IJsbeelden Festival. Met deze voucher ontvangt u bij de bioscoop een ticket voor de film naar keuze.

Als u denkt dat er voor u geen keuze bijzit dan gaan we graag de uitdaging met u aan. Kijk op: https://www.pathe.nl/bioscoop/arena

Maak van uw bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival een compleet dagje uit! Droom weg in de fantasie wereld van ijs, sneeuw en film.