Begin 2017 met een FRISSE START tussen het ijs van het Nederlands IJsbeelden Festival

Begin 2017 met een FRISSE START tussen het ijs van het Nederlands IJsbeelden Festival

Zin in een cool begin van 2017?

Alternatief voor de nieuwjaarsduik: FRISSE START in de vrieshal van het grootste ijssculpturen evenement van Europa.

Op 1 januari kun je bij -10 graden Celcius GRATIS een parcours lopen door het Nederlands IJsbeelden Festival op de Arena Boulevard in Amsterdam. Voorwaarde is wel dat je dit doet in zwemkleding!

Rollen in de sneeuw en gratis chocomel en erwtensoep

Start het jaar 2017 direct fris en gezond en loop langs Prince, Bowie, Hazes, Elvis en vele anderen, gemaakt van ijs en sneeuw. Uiteraard stellen we je ook in de gelegenheid om foto’s te maken en de tijd te nemen voor dit coole evenement. En heb je het toch te koud, dan zijn er sluiproutes gemaakt en sta je zo weer buiten. Het parcours eindigt met rollen in de sneeuw.

Na afloop is er voor de deelnemers gratis Chocomel en Unox Erwtensoep. Heb je niet de tijd gehad om alles goed te bekijken dan krijg je bij de uitgang een stempel om het evenement lekker warm gekleed nogmaals te doorlopen. Om het wintergevoel compleet te maken verzorgt een DJ de Aprés Ski party.

FRISSE START vindt plaats op 1 januari 2017 tussen 12.00 en 13.00 uur. Op nieuwjaarsdag is het Nederlands IJsbeelden Festival geopend van 11.00 tot 19.00 uur.
Voel je als herboren op 1 januari en kom naar deze bijzondere en gezonde gebeurtenis. Deelname is gratis!