De mooiste ijssculptuurfoto met Sony

De cameras van Sony staan bekend om de hoge beeldkwaliteit en dat maakt deze cameras zeer geschikt voor ijsbeeldenfotografie. Sony is dan ook een officiële partner van het IJsbeeldenfestival.
 

Zeer divers assortiment
Sony beschikt over een zeer divers assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de zeer compacte RX100-serie die een hoge kwaliteit en een lichtsterke lens combineert met een uniek klein ontwerp. Dan is er de RX10-serie die in de categorie bridgecamera valt en over een zeer groot zoombereik beschikt. Ten slotte kunt u ook kijken naar de systeemcamera's zoals de Sony A6000 waarbij u zelf bepaalt welk objectief u gebruikt.


Uit de voeten onder moeilijke omstandigheden
Sony camera's weten stuk voor stuk heel goed om te gaan met verschillende situaties en zijn zeer lichtgevoelig. En dat is iets wat bij het fotograferen van al die wonderlijke ijssculpturen héél belangrijk is, want het licht is er namelijk niet altijd even optimaal.

 

Meer informatie? Kijk dan op onze fotografie-pagina!

 

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een gloednieuwe SONY camera. Stuur je mooiste IJsbeelden foto in.

 

SONY en CameraNU.nl hebben bij alle thema's van het Nederlands IJsbeelden Festival een foto opgehangen met de bijbehoren instellingen van de camera. Wil jij dus ook zo'n foto maken. Gebruik dan de aangegeven instellingen.