CameraNU.nl en het IJsbeeldenfestival: een goede samenwerking

CameraNU.nl is officieel partner van het IJsbeeldenfestival en is dat niet zomaar. Deze Urker fotospecialist heeft het grootste assortiment van Nederland en dus dé plek voor een fotograaf die zijn uitrusting wil aanvullen of uitbreiden.

Accessoires voor ijsbeeldenfotografie
Als u van plan bent het IJsbeeldenfestival te bezoeken, is het zeker aan te raden ook eens rond te kijken op de website van CameraNU.nl. Niet alleen fotoapparatuur, maar ook allerlei handige hulpmiddelen om te fotograferen in koude en lastige omstandigheden vindt u hier. Denk bijvoorbeeld aan een handige monopod of comfortabele handschoenen


Nog dezelfde dag in huis
Naast een breed assortiment en de vanzelfsprekende service die geleverd wordt, is er nog een voordeel bij deze winkel: als u voor 12:00 bestelt, kunt u uw bestelling nog dezelfde dag laten afleveren. En dat kan verdraaid handig zijn als u bijvoorbeeld de volgende dag vroeg naar het IJsbeeldenfestival wilde vertrekken.

 

Meer informatie? Kijk dan op onze Fotografie-pagina!

 

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een gloednieuwe SONY camera. Stuur je mooiste IJsbeelden foto in.

 

SONY en CameraNU.nl hebben bij alle thema's van het Nederlands IJsbeelden Festival een foto opgehangen met de bijbehoren instellingen van de camera. Wil jij dus ook zo'n foto maken. Gebruik dan de aangegeven instellingen.