Bezoek het Nederlands IJsbeelden Festival en ontvang 2e persoon gratis entree tot de spa van Zuiver

Ontspannen bij Spa Sport Hotel Zuiver
Op een prachtige locatie aan de rand van het Amsterdamse Bos vind je bij Zuiver een oase van rust. Ontspan in de Finse sauna’s, dompel jezelf onder in één van onze aromabaden of whirlpools en strijk neer op een ligbed in de frisse boslucht. De ruim opgezette spa van 13.000 m2 beschikt onder meer over 8 sauna’s, 7 baden, een 40 meter lang zwembad, Romeins caldarium, zoutcaldarium, stilte- en relaxruimte, ligweide en zonnebanken. Beleef een saunagang nog intenser met een van onze opgietingen en klankschalensessies.

Openingstijden

De spa van Zuiver is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:30 uur (entree uitsluitend tot 21:00 uur). Op vrijdag en zaterdag is de spa extra lang geopend: van 09:00 tot 23:30 uur. Iedere dinsdag en donderdag is het badkledingdag en is het dragen van badkleding verplicht.
De schoonheidssalon is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Route
Neem vanaf de ringweg A10 de afslag S108 (Amstelveen). Volg de Amstelveenseweg tot de ingang van het Amsterdamse Bos. Sla daar rechtsaf en ga bij de T-splitsing weer rechts. Bij Zuiver kun je voor de deur parkeren.


Meer informatie: www.zuiveramsterdam.nl