Sommige popsterren worden echte idolen. Geadoreerd door miljoenen tieners over de hele wereld. Hun posters hangen aan de muur en agenda’s worden volgeschreven met hun namen. En dat is wat je hier ziet. Justin Bieber en Ariana Grande in een romantische wereld omringd door hartjes.

Justin Bieber:

Justin Bieber is het grootste meisjes idool van onze tijd. Waar hij ook optreed overal gaan meisjesharten sneller kloppen. Opgeklommen via You Tube tot de wereldster die hij nu is.

Justin Bieber werd geboren  op 1 maart 1994. Justins ouders, Jeremy en Pattie, waren dolblij met de geboorte van hun zoon.  Het huwelijk van Justin’s ouders viel echter uit elkaar. Als alleenstaande moeder was het voor Pattie moeilijk om het hoofd boven water te houden.

Justin was dol op muziek en a snel bleek dat de toekomst van Justin in de muziek zou liggen. Hij was groot fan van Jacksons muziek, die grote invloed op hem had. Omdat Justins talent al vroeg ontdekt werd, zette zijn moeder filmpjes op YouTube. Hier begon zijn ster snel te stralen. Steeds meer ( jonge meisjes) fans stemde af op zijn You Tube kanaal. Op dit kanaal heeft zijn carrière een ongekende vogelvlucht genomen.

R & B zanger Usher bood Justin Bieber in 2008 een platencontract aan.

Justin heeft inmiddels al vele grote hits, waaronder zijn debuutsingle: One time. Ook heeft hij een film uitgebracht: 'Never say never.'

Justin Bieber is op dit moment megapopulair is. Over de hele wereld kijkt men met stomme verbazing toe hoe zijn populariteit alsmaar blijft toenemen. De manier hoe hij zich heeft aangepast aan status als wereldster heeft de mensen om hem heen verrast.

Justin is een van de weinige artiesten waarbij zijn fans zijn naam dragen. Je bent namelijk geen “fan” maar je bent een “Belieber”.

In oktober van dit jaar bestormde “Beliebers” de ingang van het Gelredome. Sprintende tienermeiden rende voor hun leven. Ze moesten vooraan bij het podium staan bij het concert van hun held.

Mega-hits Justin Bieber:

 1. Justin Bieber- Baby
 2. Justin Bieber- As long as you love me
 3. Justin Bieber- Boyfriend
 4. Justin Bieber- Never Say Never
 5. Justin Bieber- Love me
 6. Justin Bieber- Eenie Meenie
 7. Justin Bieber- Somebody to Love
 8. Justin Bieber- One Time
 9. Justin Bieber- One Less Lonely Girl
   

Ariana Grande:

Ariana Grande Butera (geboren 26 juni 1993), professioneel bekend als Ariana Grande , is een Amerikaanse zangeres en actrice.

Ze begon haar carrière in de Broadway musical 13.  Daarnaast speelde ze in de serie Victorious als Caterina "Cat" Hannah Valentine in de seizoenen 2010, 2011, 2012 en 2013. In de film Swindle (2013) speelde ze Amanda. Ook covert ze nummers op YouTube, zoals Grenade van Bruno Mars, ABC van The Jackson 5 en Rolling in the Deep van Adele.

Zij speelde ook rollen in het theater, televisie en film en leende ook haar stem aan geanimeerde televisie en films. Grande stond op de cover van talrijke tiener en muziekbladen.

Grande’s muzikale carrière begon met de soundtrack Muziek uit Victorious (2011). Ze tekende een platencontract bij Republic Records en bracht haar debuut studioalbum, Yours Truly (2013), die op nummer een op de Amerikaanse debuteerde Billboard 200 .

Het album lead single, ” The Way “, werd een top tien hit op de Billboard Hot 100. Critici vergelijken haar breed stembereik om Mariah Carey. Haar tweede studio album, My Everything (2014) bereikt nummer één in de Verenigde Staten. Het bevatte de hit singles “Probleem” en “Break Free”. Met deze titels bracht ze 34 aaneengesloten weken in de top tien van de Billboard Hot 100.

Arianne Grande is een waar tieneridool!

Ariana Grande- The Way- 2013