Ice background splash

Tijdsloten/ Openingstijden/ Prijzen

Voor het Nederlands IJsbeelden Festival koopt u tickets met een tijdslot. Deze tickets kunt u alleen online kopen. Met het tijdslot bepaalt u in welk uur u het IJsbeelden Festival wil bezoeken, als u eenmaal binnen bent dan kunt u zelf bepalen hoelang u binnen wil blijven. 

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u in uw gekozen tijdslot het IJsbeelden Festival kunt betreden, u kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.

 

In de kerst- voorjaarsvakantie is het IJsbeelden Festival elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de vakanties om zijn wij alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur,  alleen op maandag zijn we gesloten gesloten.

Als u een (NS) voucher heeft waarop staat  dat deze aan de kassa ingewisseld kan worden, dan kunt u daarmee online geen dag en tijdslot reserveren. U kunt  deze vouchers alleen inwisselen bij de kassa. 

 

LET OP: U BETREEDT HET IJSBEELDEN FESTIVAL OP EIGEN RISICO!

Ticketprijzen Volwassenen
Onlineprijs
€ 15,00
Online 65+ (ID meenemen naar de ticket-controle)
€ 14,00
Online Museumjaarkaart (kaart meenemen naar de ticket-controle)
€ 14,00
Kassaprijs
€ 18,50
Ticketprijzen Kinderen
t/m 3 jaar
4 t/m 10 jaar
Onlineprijs
Gratis
€ 10,00
Online Museumjaarkaart (kaart meenemen naar de ticket-controle)
Gratis
€ 9,00
Kassaprijs
Gratis
€ 12,00

Online zijn de ticketprijzen excl. € 0,95 transactiekosten per Ticket.

Met een online-ticket bent u altijd van een entree verzekerd! Als u aan de deur een ticket koopt dan loopt u het risico dat het tijdslot vol zit. U moet dan wachten op een volgend (vrij) tijdslot.