Groepsarrangementen (> 25 personen)

Wil je op een unieke locatie de Kerstvakantie inluiden? Dat kan! Ga op ontdekkingsreis door de magische wereld van sneeuw en ijs en je zult merken dat je al snel in de sfeer komt die past bij de tijd van het jaar waarbij gezelligheid en tijd en waardering voor elkaar de toverwoorden zijn.

Genieten in winterse sferen

……één Glühwein of een gezellige Kerstborrel? Wil je de kerstgeschenken op onze winterse locatie uitdelen aan de medewerkers (en hun gezin) of wil je nog grootser uitpakken met een onvergetelijk Winters Kerst Feest. Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij maken graag uw feest op maat. Het is zelfs mogelijk om in de avonduren het Nederlands IJsbeelden Festival exclusief voor uw gezelschap af te huren.

 

Voor een offerte of meer informatie neemt u contact op met Het Organisatieteam BV, Kirsten den Hertog, tel. (088) 90 90 660 of e-mail info@ijsbeelden.nl.

Workshop IJscarven

Voor groepen is het ook mogelijk om een workshop ijscarver te volgen. De workshop begint met het kiezen van een thema. Daarna krijg je met je team een instructies en moet je samen tot een mooi ontwerp komen. Eerst in schets op papier maar al heel snel komen de hamers, beitels en overig ijssculpture-gereedschappen uit de koffer.

Voor meer informatie: http://www.bethereevents.nl/locaties-amsterdam/ijsbeelden-festival-amsterdam

Samenwerking Horecapartners

Ook hebben we samen met onze horecapartners aan de Arena Boulevard (De Amsterdam Arena, Ziggo Dome en Vermaat Catering) diverse groepsarrangementen uitgewerkt. Deze arrangementen zijn altijd gecombineerd met een bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival waarbij de Borrel, Hapjes, Diner en Buffet ook eventueel genuttigd kan worden op de een locaties van De Amsterdam Arena (als de Koninklijke Loge) of Vermaat Catering (Restaurant BEAT, Grand Café 3&20, Cine Café, Absolute Taste).

Voor meer informatie over deze arrangementen:

Arrangementen Amsterdam ArenA & IJsbeelden
e-mail: sales@amsterdamarena.nl
tel. (020) 400 25 05

Download Kerst & Nieuwjaarsarrangementen Amsterdam ArenA 2016-2017

Arrangement Vermaat Leisure & IJsbeelden
e-mail: info@uitinzuidoost.nl
tel. (06) 55 30 26 84

Download Arrangementen Vermaat Leisure

Arrangement Tuned Hospitality
e-mail: info@tunedhospitality.nl
tel. (020) 8229515

Website Tuned Hospitality