Ice background splash

Informatie betreffende Corona

Het IJsbeelden Festival is een doorstroomlocatie waarbij de bezoekers verplicht een vaste looproute volgen. Er zijn geen vaste zitplaatsen. De bezoekers boeken online een ticket. Het ticket is gebonden aan een door de bezoeker gekozen tijdslot. De bezoeker kan per kwartier een tijdslot boeken. De bezoeker bepaalt zelf hoelang hij/zij in de vrieshal wil verblijven. Het kenmerk van een doorstroomlocatie is dat de bezoeker blijft doorlopen.

 

In de afgebakende toegangsrij worden alleen bezoekes toegelaten die een entreeticket hebben met het dan geldende tijdslot. In de toegansrij staan de bezoekers 1.5m van elkaar. Bezoekers van het IJsbeelden Festival komen alleen in 'aanraking' met de weinige (3 á 4) bezoekers die op 1.5m. afstand voor of na hun komen.

Bezoekers die voor een ander tijdslot gekozen hebben kunnen/ moeten wachten in de verwarmde IJsselhallen. De IJsselhallen biedt genoeg horecafaciliteiten waarbij de bezoekers op ruime afstand (>1.5m.) van elkaar kunnen blijven

 

De organistie van het IJsbeelden Festival volgt de actuele regels en maatregelen van de overheid en het RIVM op. Voor dit doel heeft de organisatie een Corona-coördinator aangesteld. Deze coördinator is in het verleden nauw betrokken geweest bij het opstellen van Coronaplannen voor diverse gemeentes en GGD's

 

Het IJsbeelden Festival volgt de dan geldende regels van de overheid en het RIVM betreffende het gebruik van de CoronaCheck (gezondheidsverklaring).