WinterWonderland!

Levensgrote ijsbeelden zo helder als kristal. Deze bevroren wereld met Bambi, Pinokkio, Pipi Langkous, Aladin en nog meer kinderverhalen spreekt ook bij kinderen zeer tot de verbeelding.  En natuurlijk is er ook een ijsglijbaan tussen de ijsbeelden.

In de Kerstvakantie organiseert de IJsselhallen bij het Nederlands IJsbeelden Festival een WinterWonderland.

Een kinder- plaza waar kinderen onbeperkt gratis kunnen spelen en kunnen genieten van de volgende attracties;

Kermisattracties

Springkussens

Bioscoop

Dinosaurussen

Aangepaste horeca

 

In een sfeervolle winterse omgeving kunt u langer op het horecaterras blijven zitten terwijl u kinderen zich uitstekend vermaken.

Is dat geen feestelijke dubbel-win situatie?

Treintje

In de kerstvakantie rijdt er een gratis treintje van het Nederlands IJsbeelden Festvial naar de binnenstad van Zwolle. Het treintje zal op diverse plaatsen in de stad stoppen. U kunt daar uit- of instappen. Mocht u het treintje missen; geen probleem. Het is maar 7 minuten lopen van de binnenstad naar het parkeerterrein van de IJsselhallen.

Klik hier voor de route van het treintje.

LET OP: op 31 december en 1 januari rijdt het treintje niet!

Meet & greet Bibi

Bibi is 10 jaar oud ze maakt op haar YouTube account DIY (Doe het zelf) video's. Haar populariteit met 400.000 abonnees is enorm.  Bibi een echte (Zwolse) superster. Op vrijdag 28 december 2018 kan jij haar live ontmoeten op het IJsbeelden Festival. Zij neemt dan alle tijd om kennis met je te maken. Scoor een knuffel, handtekening of selfie met Bibi! bibi ziet ernaar uit om jou te ontmoeten!

IJskoud genieten bij McDonald Heerde, Kampen en Zwolle

Zin in een lekker ijsje gekregen? Tegen inlevering van een bon, die u krijgt bij de entree van het Nederlands IJsbeelden Festival, ontvangt u bij McDonald Heerde, Kampen en Zwolle een gratis IJshoorn.

*Voorwaarden max. 1 IJshoorn per persoon/bon!

| Niet i.c.m. andere aanbiedingen | Uitsluitend inwisselbaar tijdens het IJsbeeldenfestival 2018

Speel- en recreatie-boerderij De Flierfluiter

Wilt u na een bezoek aan WinterWonderland nog meer kinderplezier? Op vertoon van het entreekaartje van het IJsbeelden Festival ontvangt u 50% korting bij de grootste overdekte Speeltuin van Overijssel: De Flierefluiter in Raalte. Maximaal 4 personen per ticket, geldig tot 1 maart 2019.