Profiteer van kortingsacties tijdens het IJsbeelden Festival

Tijdens het IJsbeelden Festival kunt u profiteren van diverse kortingsacties:

 

McDonalds Zwolle, Heerde en Kampen

Op vertoon van uw (digitale) entreeticket van het Nederlands IJsbeelden Festival krijgt u bij McDonalds Zwolle, Heerde en Kampen een gratis soft ijsje!

McDonalds Zwolle, Heerde en Kampen

CameraNU

Bekijk de website van CameraNU voor workshops en winacties (met te gekke prijzen) die plaats vinden bij het Nederlands IJsbeelden Festival!

Cameranu.nl

Bokkers te buiten

Bourgondisch restaurant Bokkers te buiten hebben speciaal voor de bezoekers van het IJsbeelden Festival serveren zij door de week op maandag, woensdag en donderdag een 3 gangen A la Chef menu met ruim 30% korting van € 37,50 voor € 25,00. Reserveer snel!

Bokkers te buiten

Sauna Swoll

Opwarmen na een dagje ijspret? Saunaswoll maakt het mogelijk! Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival is de tweede persoon gratis! Reserveer snel!

Sauna Swoll

't Pannenkoekenschip

Met de kids kun je gerust neerploffen aan boord van ‘t Pannenkoekschip in Zwolle! Op vertoon van uw entreekaart een 'Ijsbeelden-kinderijsje' gratis! (max. 2 per gezeldschap)

't Pannenkoekenschip

Bistro Pampus

Bistro Pampus heeft een speciaal R-IJS door de tijd menu gemaakt voor bezoekers van Het Nederlands IJsbeelden Festival. Reserveer snel, voor maar €25,00 p.p.

Bistro Pampus

Bistro de Buik van Parijs

Wilt u lekker eten tegen een betaalbare prijs? Dan bent u van harte welkom bij Bistro de Buik van Parijs. Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival kunt u genieten van een 3-gangen menu voor €27,50 p.p. in plaats van €32,50 p.p.

Bistro de Buik van Parijs

Monkey Town Zwolle

Op vertoon van de digitale entreeticket van het IJsbeelden Festival ontvangt u op doordeweekse dagen van 4 januari t/m 14 februari en van 24 februari t/m 1 maart  € 2,00 korting op de entree van Monkey Town. De korting ontvangt u bij de kassa van Monkey Town.

Monkey Town Zwolle

Krazy Kangaroo Zwolle

Krazy Kangaroo Zwolle biedt jumpers een grote Freejumping area met standaard aaneengesloten trampolines, diagonale trampolines en lange trampolines waar je turnoefeningen op kunt doen. Daarnaast is er een breed aanbod aan andere activiteiten zoals de Airbag, Ninja parcours, Slamdunk en een 2 Dodgeball velden waar je een potje trefbal kunt spelen. Met het vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival krijgt u €3,00 korting! Deze actie geldt alleen buiten de schoolvakanties om.

Krazy Kangaroo Zwolle

Zwembad de Vrolijkheid Zwolle

Banen of recreatie zwemmen? Bij zwembad de Vrolijkheid in Zwolle is alles mogelijk! Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival krijgt u het tweede kaartje gratis!

Zwembad de Vrolijkheid Zwolle

Speel een Escaperoom met €15 euro korting bij The Great Escape!

Ontsnap jij uit de kou?! Ga de uitdaging aan met vrienden en familie en speel 1 de 5 uitdagende escaperooms! Op vertoon van uw entree ticket van het Nederlands IJsbeelden Festival krijgt u €15 euro korting! Klik op de link hieronder en reserveer snel!

The Great Escape! Koop hier uw tickets!